Emma debuterer for IF Hellas

Postet av Hellas, IF den 21. Apr 2016

Emma Kirkeberg Mørk løper for første gang med Hellas-drakt i Sentrumsløpet lørdag 23. april. Hennes bror Martin, hadde også planlagt å starte i samme løp, men kan dessverre ikke stille pga en liten skade.

Kl.16.00 på lørdag starter Emma sammen med hele 12.000 andre deltakere i Sentrumsløpet, som er et 10 km gateløp i Oslo sentrum.

Emma er invitert av arrangøren, og stiller i seedet gruppe blant alle seniorløperne. En stor prestasjon, ettersom det er totalt kun 20 kvinner som er seedet, uansett alder.

Emma (13 år) er den yngste utøveren gjennom alle tider som stiller i seedet gruppe. Emma debuterte på 10 km under Sentrumsløpet i fjor, og vant da klasse 12-13 år suverent , og satte Norsk aldersrekord for 13 åringer på den sterke tiden 37.20. Martin Kirkeberg Mørk er også en av norges beste løpere på denne distansen, og var også en av de få som ble invitert av arrangøren til å stille i seedet gruppe. Men Martin står over pga skade.

Vi ønsker Emma lykke til med sin første start for IF Hellas!


Vi gleder oss også til å se storebror Martin (15 år) i grønt og hvitt senere i sesongen.

Han har akkurat avsluttet en flott langrennssesong, hvor han bl.a. vant Ungdomsstafetten i Holmenkollen for 15-16 år sammen med Buskerudlaget.

Vinnerlaget fra Buskerud med Martin til høyre i bildet.


To vi kommer til å høre mer fra - stå på - vi heier på dere!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.