IF Hellas mestergalleri

På Hellashytta henger det store fotografier av klubbens norgesmestere for senior gjennom alle år den har eksistert, fra 1917 fram til i dag. Vi tør vel innrømme at vi er stolte over våre medlemmers til sammen 21 norske mesterskap i friidrett og 2 i orientering. I tillegg har klubben mange norgesmestere i juniorklassen.

Du vil se at noen er norsk mester flere ganger for «Hellas», men du skal vite at enkelte av våre aktive er norgesmestere i sin idrettsgren også for andre idrettsforeninger, enten før de kom til IF «Hellas» eller etter at de forlot klubben av ulike grunner. I tillegg satte Bjarne Bryntesen, Kjellfred Weum og Bjørn Thorkildsen til sammen 5 norske rekorder i sine respektive idrettsgrener. Weum ble dessuten nordisk mester i 1963.

Tar du turen til Hellashytta så håper vi at du synes dette er et fint galleri, og at du kanskje selv får lyst til å drive idrett. Husk at de aller fleste av våre mange aktive utøvere ikke har vært norske mestere, men de har likevel hatt utrolig mye glede av idretten i et godt kameratskap.

Vi ønsker deg velkommen i klubben.

Se den 2-siders artikkelen "NM-vinnere i glass og ramme" - Byavisa Drammen, 11. juni 2014:
http://byavisadrammen.no/utgaver/236-2014/#/28/

Se bilder fra vårt mestergalleri her.

Hilsen fra IF Hellas