NYTT: IF Hellas mestergalleri

Postet av Hellas, IF den 26. Mai 2014

På Hellashytta henger det store fotografier av klubbens norgesmestere for senior gjennom alle år den har eksistert, fra 1917 fram til i dag. Vi tør vel innrømme at vi er stolte over våre medlemmers til sammen 21 norske mesterskap i friidrett og 2 i orientering. I tillegg har klubben mange norgesmestere i juniorklassen.

Du vil se at noen er norsk mester flere ganger for «Hellas», men du skal vite at enkelte av våre aktive er norgesmestere i sin idrettsgren også for andre idrettsforeninger, enten før de kom til IF «Hellas» eller etter at de forlot klubben av ulike grunner. I tillegg satte Bjarne Bryntesen, Kjellfred Weum og Bjørn Thorkildsen til sammen 5 norske rekorder i sine respektive idrettsgrener. Weum ble dessuten nordisk mester i 1963.

Tar du turen til Hellashytta så håper vi at du synes dette er et fint galleri, og at du kanskje selv får lyst til å drive idrett. Husk at de aller fleste av våre mange aktive utøvere ikke har vært norske mestere, men de har likevel hatt utrolig mye glede av idretten i et godt kameratskap.

Vi ønsker deg velkommen i klubben.

Se bildene fra mestergalleriet her.


Hilsen fra IF Hellas.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.