Sesongavslutning for våre utøvere!

Postet av Hellas, IF den 15. Okt 2017

Søndag 29. oktober kl. 15.00, samles vi på Drafns Hus på Drafnkollen for vår årlige sesongavslutning. Ettersom vi er 100 år i år, vil det også bli holdt Jubileumsleker denne dagen. Dette er forskjellige morsomme konkurranser, som blir holdt ute. Og her kan barn, ungdom og voksne være med! Ettersom vi skal være ute, er det viktig at vi kler oss etter forholdene.

Når vi er ferdige ute, så går vi alle sammen inn for å kose oss med Tacobuffee og drikke. 

Hellas spanderer alt, men vi trenger som vanlig noen snille kakebakere, som stiller opp med en kake. I år så utfordrer vi våre egne utøvere, og gleder oss til å se hvem som kommer med kake. Det vil også bli kåring av den beste kaken/bakeverket! Så alle gutter og jenter i Hellas, skriv i kommentarfeltet på Face Book om du tar med deg kake!!

Som tidligere sesonger, vil det også i år bli delt ut en del premier, blomster, etc, og selvfølgelig så får alle premie!

Ettersom vi skal lage i stand både konkurranser og servering, så trenger vi å vite om du kommer eller ikke. Skriv derfor under i kommentarfeltet på Face Book, eller send en e-post til post@ifhellas.no  hvor mange som kommer fra deg. PS! I fjor var vi 125. Blir vi flere i år?

Velkommen til Sesongavslutning i Hellas.  Vi gleder oss, og det håper vi du gjør også!

Med vennlig hilsen for styret i IF Hellas, Lasse.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.