Bli bedre kjent med Emma og Martin

Postet av Hellas, IF den 27. Des 2016

Kondis.no har fyldig presentert fire utøvere i serien «Unge langdistansetalenter» - Emma og Martin er to av dem. Benytt anledningen til å bli bedre kjent med Emma og Martin:


Kilde:www.kondis.no :

Unge langdistansetalenter - 3 av 4: Emma Kirkeberg Mørk (14. des. 16)

''Jeg skal ha det gøy og utvikle meg hele tiden. "

Det tredje talentet ut i vår serie om unge lovende langdistanseløpere er Emma Kirkeberg Mørk fra Drammen. 13-åringen (fyller 14 år 20.12.) er Norges raskeste på 5 kilometer og 10 kilometer i klasse 14-15 år i 2016. Hun er også aldersklassens beste i langrenn, så det skal bli spennende å se hvilken idrett som blir prioritert i framtiden.

Emma bor i Drammen der hun går på Børresen ungdomsskole. Hun er en helårs idrettsutøver som satser like mye på friidrett og langrenn, og hun vinner stort sett alt hun deltar i enten det er med knotter eller lanker under bena. Genene er det heller ikke noe i veien med, når foreldrene og trenerne heter Per Øyvind Mørk og Grete Kirkeberg Mørk.

Les hele presentasjonen av Emma her (pdf.) – masse flotte bilder!


http://www.kondis.no/unge-langdistansetalenter-3-a...


Unge langdistansetalenter - 4 av 4: Martin Kirkeberg Mørk (23. des. 16)

"Jeg er fast bestemt på å legge ned det arbeidet som kreves"

Det fjerde talentet ut i vår serie om unge lovende langdistanseløpere er Martin Kirkeberg Mørk fra Drammen. 15-åringen er Norges raskeste på 10 kilometer og nummer 2 på 5 kilometer i klasse 14-15 år i 2016. Han er også en av aldersklassens aller beste i langrenn, og den pågående vintersesongen har startet svært bra.

Martin Kirkeberg Mørk fra Drammen har alltid vært en av aldersklassens raskeste løpere, men i år var det høst før han fikk løpt slik han ønsket. Likevel rakk han på to uker å løpe inn til aldersklassens beste tid på 10 km (Hytteplanmila) og nest beste tid på 5 km (Furumomila terreng)

Les hele presentasjonen av Martin her (pdf.) – masse flotte bilder!

http://www.kondis.no/unge-langdistansetalenter-4-a...IF Hellas ønsker lykke til med langrennssesongen dere begge nå er godt i gang med!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.