Medaljer, perser og flotte debuter på Skedsmolekene

Postet av Hellas, IF den 31. Jan 2016

14 Hellas-utøvere fra 7 til 13 år deltok i Skedsmolekene lørdag 30. januar: Eirik(G7), Emilie (J7), Herman (G9), Mena (J10), Kristian og Leon (G11), Lars og Petter (G12), Varg (G13) og Kira, Mille Martine, Hannah, Tiril og Mina (J13).

To av debutantene på 60m hekk: Hannah og Kira. Foto: Kjetil F. Pedersen

Kristian og Leon sto for den største medaljesankingen. I 11-årsklassen tok de 2 gull og 4 sølv til sammen, Leon helt til topps på 60m hekk, mens Kristian vant lengde.

I G13 løp Varg inn til en flott 3. plass på 600m.

Varg på pallen - 3. plass 600m gutter 13 år. Foto: Kjetil F. Pedersen

For den ferske 03-gjengen på jentesiden ble det ble satt mange nye personlige rekorder også denne helgen. Hannah løp inn til 7. plass på 60m på 9,24 – det holdt nesten til finaleplass, mens både Mille og Kira satt ny pers på 60m.

For mange av utøverne var det første gang 60m hekk sto på programmet – og flere av jentene og guttene viste at de har noe på gang her. Tiril løp inn til 6. plass med 12,20, med Hannah like bak.

De yngste utøverne 7-9 år var i aksjon på 60-meter og lengde, og viste stor idrettsglede. Det er mange lovende morgendagens Hellas-utøvere blant denne fine gjengen til Tine.