Sesongavslutning lørdag 15.oktober 2022 - kl.12:00.

Postet av Svein Kleverud den 30. Sep 2022

Klikk her for innbydelse: Innbydelse sesongavslutning 15.okt 2022.pdf

Bli med på sesongavslutning 2022 på Marienlyst lørdag 15.oktober kl.12:00

Vi samles på Marienlyst Friidrettsbane for sesongavslutning - med et treningsstevne/ klubbstevne for Hellas og muligens noen inviterte fra andre klubber! Øvelser i 3-kampen er: hopp (lengde) – løp (60m) – kast (liten ball/kule). I tillegg 600m for de som liker å løpe langt! 

Trenere, utøver, foreldre, søsken og beste-foreldre ønskes hjertelig velkommen. Premier til alle utøverne! Ved stevneslutt blir det pizza og drikke – stående buffé! Det er gratis parkering i Blichs gt. P-hus fra kl.12 på lørdager.

Påmelding 

Påmelding gjøres med e-post til post@ifhellas.no. Frist mandag 10.oktober 2022. Skriv i påmeldingen: navn og fødselsdato på deltaker og ett mobil.tlf.nr. + oppgi hvor mange som kommer fra din familie. Mat allergener: Gi beskjed hvis noen har allergi

Funksjonærer. Hellas stiller med dommere, men foreldre må delta som funksjonærer og medhjelpere.

Program. Tidsskjema er vanskelig å sette opp på forhånd da vi ikke vet hvor mange som kommer til å delta. Men vi regner med å holde på ca 2 timer. Alt bør være ferdig kl.15:00. Øvelserekkefølge: 60m – lengde – kule/liten ball – 600m – Pizza og premieutdeling.

Vi har dessverre ikke tilgang til garderobe så deltakere må møte ferdigskiftet. Ta med tøy i henhold til værmelding!  

Velkommen til sesongavslutning. Vi gleder oss, og det håper vi du gjør også!

Med vennlig hilsen - fra stevneutvalget i IF Hellas.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.