Sesongavslutning 2018 for våre utøvere.

Postet av Hellas, IF den 19. Okt 2018

Søndag 28. oktober kl.15.00, samles vi på klubbhuset til Drammens Ballklub for vår årlige sesongavslutning. Trenere, utøver, foreldre, søsken og beste-foreldre ønskes hjertelig velkommen. DBK-huset ligger vegg i vegg med Øren-hallen ved Øren skole. Adr.: Gamborgs vei 5, 3022 Drammen.

Som tidligere sesonger, vil det også i år bli delt ut en del premier, blomster, etc, og selvfølgelig så får alle en premie! 

Vi skal også kose oss med pizza samt drikke. Hellas spanderer alt, men vi trenger som vanlig noen snille kakebakere, som stiller opp med en kake. I år utfordrer vi våre egne utøvere, og gleder oss til å se hvem som kommer med kake. Det vil også bli kåring av den beste kaken/bakeverket! Så alle gutter og jenter i Hellas, skriv i kommentarfeltet på Face Book om du tar med deg kake!! 

Ettersom vi skal ha bespisning så trenger vi å vite om du kommer eller ikke. Skriv derfor under i kommentarfeltet på Face Book, eller send en e-post til post@ifhellas.no hvor mange som kommer fra deg. Påmeldingsfrist fredag 26.oktober 2018!

Vi regner med å holde på ca 2 timer. Velkommen til Sesongavslutning i Hellas.  

Vi gleder oss, og det håper vi du gjør også!

Med vennlig hilsen

fra styret i IF Hellas


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.