Hellas turorientering 2017 i Strømsøåsen er nå klar!

Postet av Hellas, IF den 13. Apr 2017

På 5 forskjellige områder er det satt ut i alt 50 poster for turorientering.

TIDSROM: Alle de 50 postene henger ute hele tiden fram til siste helg i høstferien.

POSTMARKERINGENE:
Postene er i terrenget markert med et rødt/hvitt plastflagg. I år er det bare koder (3 bokstaver) på postene. Det er ikke lenger stifteklemmer.

KARTENE: Alle de 5 kartene er i målestokk 1:5000. Det vil si at 1 cm på kartet tilsvarer 50 meter i skogen. Ekvidistansen (høydeforskjellen mellom kotene) er 5 meter.

REGISTRERING:
Hvis dere vil bruke det fysiske stemplingskortet må dere være nøye med å skrive i riktig rute. De som vil ha merke tilsendt gratis, må sende stemplingskortet til IF Hellas v/Rolf Justad, L. Grønlands vei 20G, 3035 Drammen, eller gi beskjed til rmjustad@gmail.com innen 1. november. Hvert stemplingskort kvalifiserer kun til én premie. Vi ber dere om å skrive tydelig på baksiden av stemplingskortet hvilken premie dere mener at dere er kvalifisert til. De som ikke vil ha premie, men bare vil ha registrert at de har tatt 50 nye poster under veis til ny plakett, må også sende inn stemplingskortet eller gi beskjed på e-post. Plakettene tilsendes også gratis.

PREMIEKRAV:
Bronsemerket: 10-24 poster. Sølvmerket: 25-41 poster. Gullmerket: 42-50 poster.
De som greier alle 50 postene i 5, 10 eller 15 år får Norges Orienteringsforbunds plakett i bronse, sølv eller gull. Det er også plaketter for å finne alle postene i 20, 25, 30 år osv. Vi fører kartotek på grunnlag av de kort vi får tilsendt og de registreringen dere foretar på nettet.

FEIL MED POSTENE: Gi straks beskjed til Rolf Justad over tlf. 32 81 06 88 (p).

PRISER OG ANNEN INFO: Tur-o-konvolutter til kr. 200,- pr. stk. fås kjøpt hos Notabene på Konnerudsenteret, Tri-Sport på Gulskogen, Torshov Sport i Øvre Storgt. 8, DNT Buskerud i Nedre Storgt.(inngang fra Schwenckegata) og Hellashytta hver søndag. Ekstra klippekort til kr. 20,- er også i salg. Du kan fra og med i år også kjøpe opplegget over nettet. Der får du det som 5 kart i størrelse A.

Er du ny innen orientering er dette en side som kan hjelpe deg med karttegn.

Info om turorientering finner du på www.turorientering.no (Klikk på: Finn arrangør - Buskerud og IF Hellas)

IF Hellas ønsker deg en fin turosesong!

Infobrev: IF HELLAS TURORIENTERING 2017.pdf


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.