Klubbtøy

VIKTIG - FRIST 7. mai 2016 (dersom du sender pr. mail)

BESTILLING AV KLUBBTØY – NB: KORT FRIST!

Bestillingsskjema HER (Excel)

Denne gangen rekker vi ikke å benytte nettbutikken for bestilling av klubbtøy. Dette pga kapasitetsproblemer hos produsent.

For å kunne rekke levering før sommerferien starter, tar styret i IF Hellas ansvar for bestilling og fordeling av tøy.

Bestilling gjøres da på våre egne utleveringsskjemaer, hvor dere krysser av for hvilke plagg dere ønsker, antall og størrelse. Lenke til skjemaet finner dere vedlagt. Størrelseguide finner du her:http://trimtex.no/no/storrelsesguide/customer-serv...

Åpne skjema, fyll det ut og lever snarest, helst direkte pr e-post til berit.nyland@husbanken.no innen 7.mai. Alternativt kan det leveres på Hellas-kontoret på Drammenshallen innen 5.mai (Åpningsstevnet).

Skjema kan også hentes på Hellas-kontoret under trening – leveres innen samme frist.

Faktura blir varslet via e-post. Det påløper et faktureringsgebyr på kr 14,-. Forventet levering av bestilt klubbtøy er i uke 25.

Mvh for IF Hellas

Berit Nyland.


Når Hellas-utøvere deltar på stevner og stafetter skal de benytte klubbdrakt. Dette for å styrke samholdet og for å profilere klubben og eventuelle sponsorer.Vi bestiller vårt klubbtøy fra Trimtex. Klærne er av høy kvalitet og har et fint snitt for både junior, dame og herre. Hellas logoen blir sprøytet inn i stoffet, noe som gjør at den ikke falmes eller ødelegges i vask.


Ved behov (ca. 2 ganger pr. år) kan medlemmene bestille direkte selv i Trimtex nettbutikk. I forkant vil medlemmene motta en mail med innloggingsinfo og frist for bestilling. Klubben har også et begrenset utvalg av klubbdrakter på kontoret i Drammenshallen for salg - ta kontakt.

Nettbutikken var sist åpen fra 1. - 14. desember 2015.

LINK TIL BUTIKKEN HER

NB NB: Stort sett alle modellene finnes i både unisex og women - vær obs, så du bestiller rett modell. Står det "ingen ting" er det unisex/herre. Barnestørrelsene er i unisex, men her tilbys i tillegg "Short top" og "Hipsters" som er beregnet for jentene. Den populære hettejakka (bildet av Patrick under) heter "Bi-Elastic Hoodie". Den er beskrevet som fleecjakke, men fremstår ikke som det... Se bildet!


Nytt i sortimentet des. 2015 er tekniske "Run T-shirt" samt "Run Short tights" og "Run women hipster"!


Barn 7-10 år får utdelt grønn Hellas T-skjorte (bomullskvalitet) etter innmelding i klubben. Denne er gratis!

Utstyr

Både til trening og på stevner er en T-skjorte, shorts/tights og joggesko tilstrekkelig den første tiden.

Etter hvert kan det være ønskelig med piggsko.
Dette kan skaffes enten ved å kjøpe brukte av andre i klubben, eller ved å kjøpe nye i sportsforretninger. Pigger kjøpes samme
sted, men Hellas selger butte (6mm) pigger som skal brukes på stevner innendørs og spisse pigger (inntil 9mm) som benyttes utendørs.

Levert avIdrettenOnline