Treningsgruppene

Gruppe 6-9 år
Gjennom lek og moro får barna løpe, hoppe og kaste gjennom et allsidig idrettslig tilbud. Det arrangeres stevner fra (6) 7 år og oppover. Ingen rangering - alle får premie. Følg med under "Arrangementer/Stevner" og meld på. Å delta på stevner er kjempegøy!Gruppe 10-12 år
Vi tilbyr to treninger i uken og mulighet for å delta på flere stevner. For denne aldersgruppen har vi fokus på allsidighet. Det trenes på ulike øvelser innen løp, hopp og kast. Teknisk trening vektlegges. Vi trener styrke, spenst, bevelighet, hurtighet og utholdenhet.


Gruppe 13-14 år

Vi tilbyr tre treninger i uken og mulighet for å delta på flere stevner. For denne aldersgruppen har vi fokus på allsidighet, men vi imøtekommer også den enkelte utøvers ønsker i forhold til øvelsesvalg.
Det trenes på ulike øvelser innen løp, hopp og kast. Teknisk trening vektlegges. Vi trener styrke, spenst, bevelighet, hurtighet og utholdenhet.Jr./ungdomsgruppa 15+
Vi tilbyr tre treninger i uken - sommer som vinter. Fra 15+ tilpasses øktene etter utøverens mål/ønsker ved inndelig i grupper og individuell trening. Kortsprint - langsprint - mellom-/langdistanse - lengde - tresteg - hekk - høyde etc. Vi har flere utøvere i gruppa som kombinerer friidrett med annen idrett.


Utvalgte utøvere/gruppe
Noen av våre utøvere tilbys flere treningsøkter, og følges tettere opp. Dette gjelder i hovedsak utøvere fra 15 år.


Levert av IdrettenOnline