4 gull og 4 sølv til IF Hellas – 5 av medaljene sørget Scott for!

Postet av Hellas, IF den 28. Aug 2016

En fantastisk medalje- og poengfangst av våre 13-14 åringer som deltok på Ungdomslekene på Jessheim denne helgen.

Scott Ygård (13) tok gull på 60m, 200m, 200m hekk og i lengde. I tillegg tok han sølv på 60m hekk. Med dette ble han den utøveren som tok flest gull av alle uansett aldersklasse, uansett krets. Scott har nå over 1000 Tyrvingpoeng på 5 forskjellige øvelser i år. RÅTT levert Scott!

Scott med 4 gull og en sølv


Josefina Biernacki (13) tok sølv på 60m hekk og 200m hekk. Svært sterkt av Josefina som i disse dager har vært friidrettsutøver i ett år.

Kira Steingrimsen (13) tok sølv i stav. Kira begynte å satse på stav i våres – dette er imponerende Kira!


De 8 som representerte Buskerud fra IF Hellas var: Thea K. Andersen, Kristin Hovda, Mille Martine Halvorsen, Kira Steingrimsen, Varg Glomsrud Pedersen, Veliane Narnor, Josefina Biernacki, og Scott Ygård.Mange fine plasseringer og personlige rekorder. De fleste av våre utøvere måtte også stille i øvelser som de ikke vanligvis trener på, og dette utførte de på en glimrende måte. Gratulerer alle sammen!


Buskerud Friidrettskrets tok for øvrig totalt 9 gull, 9 sølv og 8 bronse under Ungdomslekene på Jessheim for 13-14 åringer, og havnet totalt på en sterk 3. plass sammenlagt etter Oslo og Akershus. Gratulerer til hele laget!


Flott sak på dt.no her:
http://www.dt.no/drammen/friidrett/sport/helt-gull...


Resultater her:

http://webres.andro.no/ungdomelekene/2016/jessheim...Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.