4 Hellasjenter på Ullevi - VU 2015

Postet av Hellas, IF den 6. Jul 2015

Fire av våre aktive konkurransejenter har helgen 3. - 5. juli deltatt på Verdensungdomsspelen i Gøteborg: Anniken (14), Iselin (16), Malene (16) og Kristin (17).

Anniken løp distansene 80 meter og 300 meter for første gang - sånt blir det pers av! Hun leverte to svært gode løp på hhv. 11,55 og 45,15.

Iselin gjennomførte sin første 100 meter hekk (76 cm høye hekker). Med den fine tiden 16,17 løp hun hele 1,3 sekunder under UM-kravet. Det ble en flott 14 plass.

Malene hoppet lengde (4,72 meter) og løp 200meter (27,72). Det ble noe bak egne perser, men absolutt godkjent av Malene!

Kristin løp 100 meter på 12,26 - det ble pers., men sure 6 hundredeler fra NM jr. kravet. Kristin har løpt godt under kravet før, men dessverre med for mye medvind. På 200m ble tiden 27,96.

Helgen ble en god øvelse i å delta på et gigantisk stevne - på en stor arena - med nærmere 30 varmegrader og stekende sol. Mange viktige erfaringer å ta med på veien videre!

Elles ble det selvfølgelig tid til både Liseberg, koselige måltider og shopping. Gøteborg har mye å by på i tillegg til friidrett, så jentene ønsket avreise en dag før til VU 2016!