Det ble 6 pallplasser under Tyrvinglekene!

Postet av Hellas, IF den 15. Feb 2015

11 av våre utøvere deltok i helgens «Tyrving innendørs» - et av landets største innendørsstevner. Hele seks pallplasser tok denne gjengen med seg tilbake til Drammen – BRAVO!

Medaljevinnerne - vi begynner med de eldste:

Patrick (18/19) satte ny pers i finalen på 60 m. med tiden 7,23 – det holdt til sølv. På 200m ble det rett utenfor pallen med tiden 23,18 – også her ny innendørspers!

Kristin (17) løp inn til en flott 2. plass med tiden 8,24. Tangering av tiden hun løp på i Drammenshallen i begynnelsen av januar. Det blir spennende å følge Kristin videre!

Malene (16) fikk en flott bronsemedalje i lengde med 4,82 meter. Ny pers, og bare 8 cm fra kravet for deltagelse i UM (NM for ungdom) i september 2015. Første pallplass for Malene i et stort nasjonalt stevne - BRAVO!

Anniken (14) løp sin aller første 600 meter med doserte svinger. Tiden ble gode 1,49,46. Det ble en trøblete start på hele feltet da en utøver falt helt i front. Anniken holdt hodet kaldt, jobbet seg oppover og spurtet inn til en flott 3. plass.

Scott (12) fortsetter å imponere! Han hoppet lengde til GULL – 4,35 meter – HURRA! Scott satte også like godt ny pers på 60 meter med tiden 8,76. Det holdt til en flott bonseplass.

Gratulerer til alle elleve fra Hellas som deltok på Tyrving innendørs 2015. Stå på videre med det gode treningsarbeidet – utøvere og trenere!