Rolf har 60 poster klart for Hellas turorientering 2021!

Postet av Svein Kleverud den 28. Apr 2021

Hellas TURORIENTERING 2021 i Strømsøåsen er klar!

Kartene kan du printe ut fra turorientering.no eller sende bestilling til rmjustad@gmail.com. Nybegynnerkartet kan tas gratis fra oppslagstavla der lysløypa begynner på Galterud. 

TIDSROM:
 Alle de 50 postene henger ute hele tiden fram til siste helg i høstferien.

POSTMARKERINGENE:
Postene er i terrenget markert med et rødt/hvitt plastflagg. Det er koder (2 bokstaver) på postene. Grunnet smittefare bruker vi ikke lenger stifteklemmer.

KARTENE: Alle de 5 kartene er i målestokk 1:5000. Det vil si at 1 cm på kartet tilsvarer 50 meter i skogen. Ekvidistansen (høydeforskjellen mellom kotene) er 5 meter.

REGISTRERING:
 
De som vil ha merke eller plakett tilsendt gratis, må sende beskjed om dette til IF Hellas v/Rolf Justad, L. Grønlands vei 20G, 3035 Drammen, eller over e-post til rmjustad@gmail.com innen 1. november. De som ikke vil ha premie, men bare vil ha registrert at de har tatt 50 nye poster underveis til ny plakett, kan bare legge inn sine klipp-koder på nettet. De som registrerer sine klipp på nettet kommer automatisk med både på Vikenrankingen og Norgesrankingen i tillegg til IF Hellas' ranking.

PREMIEKRAV:
 
Bronsemerket: 10-24 poster. Sølvmerket: 25-41 poster. Gullmerket: 42-50 poster.
 De som greier alle 50 postene i 5, 10 eller 15 år får Norges Orienteringsforbunds plakett i bronse, sølv eller gull. Det er også plaketter for å finne alle postene i 20, 25, 30 år osv. Vi fører kartotek på grunnlag av de meldinger vi får tilsendt og de registreringene dere foretar på nettet.

FEIL MED POSTENE:
 
Gi straks beskjed til Rolf Justad over tlf. 32 81 06 88 (p). 

Tur-o-konvolutter til kr. 200,- pr. stk. fås også kjøpt hos HaSt på Konnerudsenteret, Tri-Sport på Gulskogen, Den Norske Turistforening Buskeruds butikk i Nedre Storgt. og Hellashytta hver søndag. Klippekort har vi sluttet med da nesten ingen brukte disse i fjorårets sesong.

Er du ny innen orientering er dette en side som kan hjelpe deg med karttegn.

All info finner du på: https://turorientering.no

IF Hellas ønsker deg en fin turosesong!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.