Klart for turorientering 2020 i Strømsømarka.

Postet av Svein Kleverud den 29. Mar 2020


INFO OM TURORIENTERING 2020

Kart er per mars måned ikke til salgs i butikkene, men kan kjøpes på www.turorientering.no eller ved å sende en e-post til Rolf Justad: rmjustad@gmail.com. Utvendig er det på Hellashytta hengt opp konvolutt med gratis nybegynnerkart. 

Med hensyn til koronaviruset så er turorientering en godkjent aktivitet. Dette fordi vi bruker bokstavkoder på posten, for å bekrefte at du har vært der, og ikke klippetenger. Husk derfor å ta med en blyant/kulepenn. Alternativt kan man benytte kameraet på mobiltelefonen til å ta foto av bokstavkodene. Registrerer du kodene på www.turorientering.no blir du med på Norgesrankingen 

TIDSROM: Alle de 50 postene henger ute hele tiden fram til siste helg i høstferien.

POSTMARKERINGENE:
Postene er i terrenget markert med et rødt/hvitt plastflagg. Det er koder (3 bokstaver) på postene. Det er ikke lenger stifteklemmer.

KARTENE: Alle de 5 kartene er i målestokk 1:5000. Det vil si at 1 cm på kartet tilsvarer 50 meter i skogen. Ekvidistansen (høydeforskjellen mellom kotene) er 5 meter.

REGISTRERING:
De som vil ha merke eller plakett tilsendt gratis, må sende kodene til IF Hellas v/Rolf Justad, L. Grønlands vei 20G, 3035 Drammen, eller over e-post til rmjustad@gmail.com innen 1. november. De som ikke vil ha premie, men bare vil ha registrert at de har tatt 50 nye poster underveis til ny plakett, må også sende inn klipp-koder og gi beskjed om dette. De som registrerer sine klipp på nettet kommer med både på Buskerudrankingen og Norgesrankingen i tillegg til IF Hellas' ranking.

PREMIEKRAV:
Bronsemerket: 10-24 poster. Sølvmerket: 25-41 poster. Gullmerket: 42-50 poster.
De som greier alle 50 postene i 5, 10 eller 15 år får Norges Orienteringsforbunds plakett i bronse, sølv eller gull. Det er også plaketter for å finne alle postene i 20, 25, 30 år osv. Vi fører kartotek på grunnlag av de meldinger vi får tilsendt og de registreringene dere foretar på nettet.

FEIL MED POSTENE?: Gi straks beskjed til Rolf Justad over tlf. 32 81 06 88 (p).

Er du ny innen orientering er dette en side som kan hjelpe deg med karttegn.

IF Hellas ønsker deg en fin turosesong!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.