Emma og Scott på landslaget 2019!

Postet av Hellas, IF den 26. Sep 2018

21.september ble det offisielt at Emma Kirkeberg Mørk (2002) og Scott Ygård (2003) er tatt ut på Rekrutteringslandslaget 2019. Vi må helt tilbake til 2005 for å finne noen fra IF Hellas på et landslag. Den gang var Hanna Berge på juniorlandslaget i Diskos. Emma er tatt ut til Rekrutteringslandslaget Holta Runners, mellom- og langdistanse. Scott er tatt ut på Rekrutteringslandslaget i Mangekamp. For de fleste av våre utøvere i IF Hellas, er sesongen nå over, men både Emma og Scott holder på i noen uker til. 

Emma stiller til start, som en av favorittene, i verdens største terrengløp, Lidingöloppet i Stockholm, neste helg. Der løper Emma 10km. Videre løper Emma Landfall hytta opp og avslutter sesongen med Hytteplanmila. 

Scott deltar neste helg på Landslagssamling i Skien, og avslutter sesongen med å representere Norge i European Sprint Festival i Rieti Italia første helgen i oktober. 

IF Hellas gratulerer to flotte representanter med plass på Landslaget 2019, og ønsker de også lykke til med sesongavslutningen. Vi gratulerer også hovedtrenerne til Emma og Scott. Henholdsvis Grete Kirkeberg Mørk/Per Øyvind Mørk (Emma) og Marc Esser-Noethlichs (Scott).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.