ÅPNINGSSTEVNE PÅ MARIENLYST STADION I STRÅLENDE SOL!

Postet av Hellas, IF den 8. Mai 2018

Åpningsstevne 2018 resultatliste 2.pdf     TIDSSKJEMA     STARTLISTER REVIDERT

23 KM GULL TIL HELLAS-UTØVERE!!

I strålende sol deltok våre mange utøvere i Åpningsstevne/KM Buskerud på Marienlyst Stadion i dag 10. mai 2018.  

I tillegg til 23 KM gull ble det også 11 sølv og 4 bronse.  I den totale resultatlisten fra det Nasjonale stevnet (Åpningsstevnet), så fikk vi hele 17 gull, 14 sølv og 3 bronse.  Her fikk Scott Ygård (G-15) 6 gull, William Kollberg (G-14) 3 gull, Kristoffer A. Ø. Mertinat (G-17) 2 gull og Vegard Hope Bjørge (MS) 2 gull. I tillegg var det flere som fikk 1 gull, og mange sølv og bronse. 

Vi vil også trekke frem spesielt Vemund Sylling Kornrud i G-11 som viste et stort talent, da han vant 60m i en tøff konkurranse, med stor deltakelse. Vemund viste at han er et stort talent, som vi kommer til å høre mye av fremover. Vi nevner også Kristian Slotsvik (G-13) som ble Kretsmester i lengde, og fikk sølv i både høyde og lengde i Åpningsstevnet. Veldig sterk fremgang av Kristian Slotsvik! 

Det må også nevnes de mange barna i 6-9 år, hvor mange av dem var med på stevne for første gang. Flott å se så mange barn, som yter max i alle øvelser.  

Vi vil også benytte anledningen til å takke alle våre fantastiske funksjonærer som bidrar til at dette blir et svært godt gjennomført stevne. Uten dere hadde det ikke blitt noe stevne. Vi skjønner at noen av dem ble veldig slitne på slutten. Tusen takk!

Lasse Ygård


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.