Vellykket 100-års Jubileumssprintløp i orientering - lørdag 10.juni.

Postet av Svein Kleverud den 11. Jun 2017

Lørdag 10.juni 2017 kl.12:00 la de første løperne ut fra Hellashytta for å finne poster i skogen under IF Hellas 100 års Jubileumssprintløp i orientering. Løypelegger Rolf Justad inviterte til korte løyper på A, C og nybegynnernivå. Audun Knappen (Hellas) kontrollerte den lengste løypa før starten. Deretter tok han seg av kartutdeling til løperne og ledet startprosessen. Lasse Ygård og Svein Kleverud kontrollerte brikkene til løperne når de kom i mål og sørget for at alle fikk deltakerpremie.

Stevneleder Rolf Justad noterte resultater og passet på at alt gikk riktig for seg. Terje Moen sørget for at hytta var åpen og at «vaffelpressa gikk jamt»!

Løperne fikk en våt tur i skogen etter all nedbør som kom natt til lørdag. Imidlertid ble det vekslende vær og for det meste opphold under selve løpet. Gledelig var det at løperne var veldig fornøyde med løypa som Rolf hadde lagt og roste det nye kartet, som også Rolf har fått klart til 100 års jubileet.

Fra Hellas deltok følgende aktive O-løpere: Tine, Emilie og Hermann Borge Raaum. Sondre og Sebastian Løvendal og Tom Saugerud. Terje Knudsen. Svein Kleverud.

Løpets suverene vinner for herrer ble Audun Heimdal, KIL og for damer Zsuzsa Fey, Tyrving.

Takket være god planlegging og flott innsats av Rolf Justad med flere ble Jubileumssprinten et vellykket arrangement.

Resultater her: O-løp Resultatliste 100-årssprint 10.06.2017.xlsx

Flere bilder i bildegalleriet - klikk her!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.