Det ble pallplass på IF Hellas for DNB idrettsleker 2014

Postet av Hellas, IF den 28. Jan 2015

En jury fra Norges Friidrettsforbund har kåret IF Hellas sine DNB idrettsleker 2014 til det tredje beste arrangementet i landet. Plassen ble delt med Sigdal FIK.

Gratulerer til alle som jobbet - før - under - og etter arrangementet - dere har all grunn til å være stolte. Petter Torgersen ledet det hele vel i havn.


Vi gleder oss til å ta fatt på DNB Idrettsleker 2015:

Uke 27 (Mandag - onsdag) 29. juni til 1. juli
Uke 33 (Mandag - onsdag) - 10. til 12. august

Mer informasjon og muligheter for påmelding kommer!

Fra friidrett.no:
"3.Plass – IF Hellas og Sigdal FIK
Å skulle ekskludere en av de to fra pallen finner juryen svært vanskelig og velger derfor å dele tredjeplassen mellom IF Hellas og Sigdal FIK.

IF Hellas

Valgte å arrangere hele 3 arrangement og var nytenkende med å arrangere Idrettsleker i påskeferien. Dette er en tid (spesielt de førstedagene) hvor foreldrene ofte er på jobb og potensialet derfor er stort for aktivitetsdager på dagtid for barna. IF Hellas hadde nok også av de mest kreative ambassadør besøkene. Skiskytter Henrik L’abee Lund kom inn på rulleskipå friidrettsbanen, gikk to runder og skjøt på blink (ballonger). Besøket var som arrangementet for øvrig godt planlagt og avklaringer med politi og lokalbank resulterte i et særdeles vellykket ambassadørbesøk. Gode og varierte aktiviteter kjennetegnet alle 3 ukene og pressen var opp til flere ganger på besøk. Arrangementet skapte så mye oppmerksomhet at de til og med fikk nesten 5 minutter sendetid på NRK."

Les hele artikkelen her.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.