Vellykket sesongavslutning lørdag 15.oktober!

Postet av Svein Kleverud den 21. Okt 2022

60m gutter 15 år fra venstre: David Hoen Bergan 8:13 - Herman Borge Raaum 8:26 - David Nyhus 7,96 - Harald Haidang Mytting 7:87. (Foto Haakon Hallingstad)

Det var god stemning på Marienlyst friidrettsbane der utøvere, foreldre, besteforeldre og funksjonærer smilte om kapp med sola i det flotte høstværet. 

Klubben hadde inviterte alle aktive utøvere til en 3-kamp med øvelsene: 60m – lengde – kule eller liten ball. I tillegg en 600m for de som liker å løpe langt. Det var påmeldt 31 deltakere og det vanket premie (medalje og Buff) til alle. 

En dreven stab av funksjonærer og dommere, samt hjelp fra foreldre sørget for at øvelsene ble greit arrangert. Stevnet ble avsluttet med stående buffé og pizza fra Pizzabakeren.

Trenerne Mari Hope Bjørge, Egil Hantveit og Bjørn Borge fikk en blomsterhilsen fra klubben. Det vanket også oppmerksomhet til Rolf Justad (dagens speaker) for hans innsats med Hellas turorientering som gir et flott tilskudd til foreningen. En takk til alle som deltok, enten som utøver, arrangør eller som supporter.

Resultatlister komme om noen dager.

Godt fremmøte av Karin og Jess Granlund med barn og barnebarn. (Minsten ligger i vogna!) (foto Haakon Hallingstad)

Bjørn Borge - en aktiv Hellasgutt! (Foto Svein Kleverud)

Liva 3 år. Tidlig krøkes som god "kaster" skal bli! (Foto Haakon Hallingstad)

Oppmerksomhet til trenere. Egil Hantveit får blomster av Poul Espen Dahl (leder). Mari Hope Bjørge til høyre på foto. (Foto Svein Kleverud)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.