3 pallplasser til Scott og mange flotte resultater, Bamselekene 2016

Postet av Hellas, IF den 13. Mar 2016

Seks fremadstormende friidrettsutøvere fra IF Hellas gjorde sakene sine svært godt i helgens Bamseleker. Åres utgave hadde hele 726 deltagere. Størst var klasse jenter 13 år med hele 9 innledende heat på 60m.

Scott (13) sørget for å ta med tre «medaljebamser» med hjem til Drammen. Det ble 1. plass og ny pers både på 60m og 200m med hhv. 8,25 og 26,95. I kule ble det 3. plass med 9,31 – også det ny pers.

Kristin (13) perset mye på både 200m med 32,60 – på 60m med 9,60.

Hannah (13) har begynt å markere seg i høyde. Hun slo til med en flott 6. plass da hun kom seg over 1,35 for første gang. Ellers gode løp på både 60m og 200m.

Kira (13) satte ny god pers på 200 meter med 31,92 og perset også i lengde med 3,87.

Josefina (13) kunne reise hjem med ny pers. og en flott 4. plass i lengde – 4,37 m – bare 2 cm. fra pallen. På 60m ble det ny pers. (8,81) og finale. Også på 200m ny pers. 29,27 og en flott 9. plass.

Lars (12) Løp en flott 200m på tiden 31,75 og 60m på fine 9,53.

Ellers løp våre fire 13-årsjenter 4x200m stafett i klasse 13-14 år. Ungt lag til tross, jentene løp inn til en super 7. plass i konkurranse med hele 15 andre lag. Bare vent – neste år har vi rent 14-årslag og et helt år med trening før det.. . :-)

Scott (13) og Josefina (13) med tre topp-plasseringer hver.