UM 2016: Noe stang ut men også oppturer

Postet av Hellas, IF den 1. Mar 2016

Våre ti UM-deltagere har kommet tilbake fra Steinkjer med gode mesterskapserfaringer og et enda sterkere samhold. Medaljemessig ble det ikke den helt store oppturen, men flotte 4. og 5. plasser ble det flere av. Gratulerer til alle!

Utøvere, trenere og støtteapparat etter tre dager i flotte Steinkjerhallen.

Kort oppsummert - hovedølvelser, gode plasseringer og perser:

Anniken Jerndahl (15) mesterskapsdebuterete med en sterk 800m og en flott 4. plass. 2,25,34. Ny flott pers. som viser at Anniken har noe mer på gang.

Josefine G. Løken (17) løp inn til ny pers. på 60m hekk (9,25) og fikk en flott 4. plass i finalen. Pers ble det også på 400m (1,01,21) og en like flott 5. plass. Josefine retter seg nå inn mot mangekamp og stilte også i lengde og kule.

Vegard H. Bjørge (18/19) tok 4. plassen i 60m hekk på tiden 9,41. Ny pers for Vegard på nå 100cm høye hekker. I lengde ble det dessverre 3 lange, men ugyldige hopp.

Iselin W. Rustad (17) fikk en fin 5. plass i finalen på 60m hekk med tiden 9,25. Noen bak egen sterk pers. (9,13) som ble satt helgen før.

Tomas Marløv (17) hoppet seg til lengdefinale med 5,57. I finale stemte det ikke for Tomas som har en god pers på 5,92 fra i sommer. Innledende hopp sikret likevel en fin 6. plass til Tomas.

Camilla Sevland (18/19) mesterskapsdebuterte på 800m med tiden 2,39,40. Dette var Camillas aller første 800m, så med mer erfaring er vi sikre på at Camilla vil senke denne tiden ganske snart.

Malene Kollberg (17) er vanligvis ett av våre sikreste finalekort i lengde. (Sterk innendørspers på 5,08). I innledende ble det 4,87 og rett utenfor finaleomgangen (9. plass).

Pelle Pastoor (15), nok en mesterskapsdebutant. På 800m ble det også denne gangen ny pers: 2,20,47 og en flott 11. plass. Pelle har flyttet seg 20 sekunder siden sin første 800m den 17. januar! På 1500m ble det også ny pers.: 5,04,02.

Kristin V. Haukelidsæter (18/19) fikk ingen optimal oppladning til dette mesterskapet. Hun stilte likevel på 60m og er nå klar for ressursperiode og gode treningsøkter.

Torjus Bjørnarå – vår fjerde debutant stilte på 60m og 200m. Det ble litt unna pers. denne gangen for Torjus.

I tillegg til denne flotte gjengen har vi to sett svært raske ben som nå ivrer etter å komme i gang etter skade: Andrine Lærum (17) og Mathias Kollberg (16).

Se bilder HER (flere bilder lørdag og søndag kommer.)