Åpningsstevnet 2015 ble rekordstort

Postet av Hellas, IF den 15. Mai 2015

Sol fra skyfri himmel, rekordhøy påmelding og gode prestasjoner. Stevnet ble omtrent dobbelt så stort som i 2014, og tidsskjema røyk dessverre totalt.Det ble bl.a. mottatt over 200 etteranmeldelser stevnedagen. Solen, stemningen og mange gode resultater gjorde sitt til at de aller fleste tok forsinkelsene med et smil og koste seg denne maidagen på Marienlyst.
Men - vi beklager selvfølgelig forsinkelsen og lover tiltak før neste store nasjonale stevne:
Elvelekene søndag 23. august.

Et av stevnets store høydepunkt var 100m/200m sprint for menn senior. Svært mange av Norges raskeste hadde funnet veien til Marienlyst. Mange små fikk store øyne da feltet dundret forbi. 100 meteren ble vunnet av Øyvind Kjerpeset fra Florø på tiden 10,73. Da går det raskt!

• Totalt antall starter: 1.181
  • Antall deltagere: 397

Takk til utøvere, publikum, trenere og gode hjelpere!

Våre aller yngste utøvere:

7-9 år og 10 år. (Rangeres ikke)
Vi hadde med hele 21 deltagere i yngste klasse! Hellas ble desidert største klubb blant 7-9 åringene, og det er vi skikkelig stolte av. Stor takk til hovedtrener Tine og hennes team som jobber godt med denne aldersgruppen. Bli gøy å følge gjengen videre.

10 åringene våre gjorde også en super innsats. To av gutta deltok i både 60m - 600m - lengde og kule. Bravo!

Sterke Hellas prestasjoner:

Andrine (16) satte ny flott pers på 100m med sterke 12,81. Kravet til NM junior ble tatt med god margin, og et sterkt heat ble satt på plass.

Stafettjentene våre (16 år) hadde en flott dag på Marienlyst. Ikke bare fikk de UM bronsemedaljene sine utdelt. Generalprøven før NM stafetter satt. Laget løp 4x100 meter på sterke 50,01! Jentene ledet fra start til mål og er mer enn klare for NM i Larvik siste helgen i mai.
På laget: Birte, Malene, Iselin og Andrine - alle 16 år.

Scott (12) fortsetter å imponere stort! Gull med tiden 8,46 på 60 meter plasserer Scott helt i toppen blant landets raskeste 12-åringer. I lengde ble det også gull - 4,56 meter er like imponerende.

Anniken (14) løp en knallsterk 600 meter på tiden 1,42.02. Men denne tiden er Anniken en topp 10 kandidat i sin aldersklasse, allerede så tidlig som i mai!

Vegard (17) løp 110m hekk på gode 15,82 og fikk 2. plass. UM kravet er dermed tatt.

Kristin (17) løp en god 100 meter bare 7 hundredeler fra UM kravet.

Torjus (14) og Tomas (16) er begge inne i en fin utvikling i sprint. To løpere vi følger spent med fremover.Torjus løp sin første 80m hekk svært godt, og ble vinner av sitt heat. Nå er det bare mer spesifikk trening i hekk som skal til.

Pelle (14) fikk 2. plass på 600 meter og satte ny flott pers.

Sebastian (11) løp en flott 600 meter og sikret seg 3. plassen.

William (11) gjorde et godt stevne i en sterk og stor klasse. 4. plass på 60 meter, 4. plass i kule og 5. plass i lengde.

Vi må også få lov til å gratulere Oliver Engen (14) fra Krødsherad med hele 4 førsteplasser av 4. mulige. Toppresultater hele veien. Oliver trener mye med oss i Hellas, og vi gleder oss selvfølgelig masse over hans gode resultater!

Kristoffer (14) viste flott fremgang på sin 60m med tiden 9,28. En forbedring fra fjoråret med nesten et halvt sekund.

Veliane(14) hadde et godt løp på 60m, men måtte bykse unna en løper som falt i hennes bane.