Innbydelse til Hellas sesongavslutning - søndag 27.oktober 2019

Postet av Hellas, IF den 7. Okt 2019

Det nærmer seg vår årlige sesongavslutning, og vi samles alle sammen søndag 27. oktober kl. 15.00 - i DRAFNS HUS på DRAFNKOLLEN. Adr.: Drafnkollen 68, 3045 Drammen.

I år som i fjor, utfordrer vi våre egne utøvere å stille som kakebakere. Skriv i kommentar feltet på face book hvilken kake du kommer med.

I tillegg til at det blir delt ut premier til alle, så inviterer vi på Pizza og drikke. For at vi skal kunne bestille riktig antall Pizza, så er det viktig at dere melder dere på i kommentarfeltet på face book. Skriv antall som kommer fra dere. 

Alle er hjertelig velkommen, så ta gjerne med foresatte, besteforeldre, tanter og onkler, søsken osv osv.

Hilsen Styret 


0 Kommentar

Emma og Martin til topps i verdens største terrengløp!

Postet av Hellas, IF den 1. Okt 2019

Emma Kirkeberg Mørk vant overlegent klasse J-17 på 10 km i Stockholm i helgen med ny løyperekord. Kanontiden på 36,21, var utrolige 35 sekunder bedre enn den tidligere løyperekorden til VM gullgrossist på ski, Ebba Andersson fra Sverige. 

Martin Kirkeberg Mørk tok også en fantastisk 2. plass i klasse G-19, på kanontiden 32,58 på sine 10 km. Martin slo med det noen av Skandinavias beste 10.000 meters løpere. Imponerende innsats av Team Kirkeberg Mørk. 

Vi Gratulerer!


0 Kommentar

Hellas-Trimmen søndag 8.september.

Postet av Hellas, IF den 9. Sep 2019

Karl-Erik Solberg sørger for at starten går riktig for seg!

I grått høstvær deltok 50 turgåere i Hellas-Trimmen, som ble arrangert  sist søndag for 42. gang. Litt regn kom det også i løpet av dagen, men da trakk deltakerne seg inn i ei oppvarmet Hellashytte. På hytta var det premieutdeling og Kari Gundhus fikk premie for å ha deltatt for 25. gang, Terje Moen var sjef for premieutdeling på hytta. En stor takk til ildsjelene som holder liv i Drammens lengstlevende turmars.

  Terje Moe holder styr på premieutdelingen.

Kari Gundhus fikk premie for å ha deltatt 25. ganger i Hellas-Trimmen.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline