Imponerende 4.plass til Emma i Nordisk terrengløp!

Postet av Hellas, IF den 16. Nov 2018


I nordiske mesterskap (10.november) i terrengløp på Island, fikk Emma Kirkeberg Mørk en strålende 4. plass. Distansen var 4,5 km. Emma stilte i klasse junior, som er kvinner til og med 19 år. (Emma fyller 16 år i desember!) Vi gratulerer Emma både med den flotte prestasjon på Island, og den fantastiske sesongen hun har hatt i 2018. Samtidig ønsker vi Emma lykke til med Skisesongen som nå starter, hvor hun skal forsvare sin posisjon som Norges beste i sin klasse. GRATULERER!Emma og Martin til topps i Hytteplanmila

Postet av Hellas, IF den 21. Okt 2018

I det 10km lange gateløpet Hytteplanmila, gikk både Emma og Martin Kirkeberg Mørk helt til topps i sine respektive klasser. Emma vant sin klasse 16/17 år på den fantastiske tiden 35.01. Dette var ny personlig rekord, norsk bestenotering i sin klasse, og nr 2 i verden i år på 10km gateløp under 18 år!
 Martin parkerte alle, og vant klasse 16/17 år på ny personlig rekord på tiden 31.19. Dette var kun 2 min og 39 sek bak ikke ukjente Henrik Ingebrigtsen, som var raskest av samtlige løpere i Hytteplanmila på Hole på lørdag. 
 Vi gratulerer Emma og Martin med strålende innsats.Sesongavslutning 2018 for våre utøvere.

Postet av Hellas, IF den 19. Okt 2018

Søndag 28. oktober kl.15.00, samles vi på klubbhuset til Drammens Ballklub for vår årlige sesongavslutning. Trenere, utøver, foreldre, søsken og beste-foreldre ønskes hjertelig velkommen. DBK-huset ligger vegg i vegg med Øren-hallen ved Øren skole. Adr.: Gamborgs vei 5, 3022 Drammen.

Som tidligere sesonger, vil det også i år bli delt ut en del premier, blomster, etc, og selvfølgelig så får alle en premie! 

Vi skal også kose oss med pizza samt drikke. Hellas spanderer alt, men vi trenger som vanlig noen snille kakebakere, som stiller opp med en kake. I år utfordrer vi våre egne utøvere, og gleder oss til å se hvem som kommer med kake. Det vil også bli kåring av den beste kaken/bakeverket! Så alle gutter og jenter i Hellas, skriv i kommentarfeltet på Face Book om du tar med deg kake!! 

Ettersom vi skal ha bespisning så trenger vi å vite om du kommer eller ikke. Skriv derfor under i kommentarfeltet på Face Book, eller send en e-post til post@ifhellas.no hvor mange som kommer fra deg. Påmeldingsfrist fredag 26.oktober 2018!

Vi regner med å holde på ca 2 timer. Velkommen til Sesongavslutning i Hellas.  

Vi gleder oss, og det håper vi du gjør også!

Med vennlig hilsen

fra styret i IF HellasEmma og Martin i toppen i Stockholm!

Postet av Hellas, IF den 9. Okt 2018

Emma Kirkeberg Mørk gikk helt til topps på 10km i Lidingøløpet, søndag 30.september. Hun vant overlegent på den sterke tiden 37,15 i klasse 17 år kvinner. Like imponerende var løpet til Martin Kirkeberg Mørk, som tok en sterk 3. plass i Menn 17 år, på den fine tiden 33,21. Vi gratulerer begge to.Levert av IdrettenOnline